Populära produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Aura Allure Spray-Tanning Maskin

Elegant, tyst men kraftfull spray-tanning maskin från Aura. En fantastisk maskin som...
2016-05-23

Kortbetalning

Nu erbjuder vi kortbetalning i kassan...
2016-03-16

NYHET! RICH Hair Care

Känslan av lyxigt hår, varje dag....
2016-02-09

Blinc Shadow Fusion Palette

- 9 förmåner i 1 produkt
2015-01-26

Blinc Black Lash Primer

- För ett riktigt svart slutresultat
2014-12-01
Produkter   » Caviar of Switzerland » Produkt

Caviar Intensive Eye Cream

Caviar Intensive Eye Cream

Caviar Eye cream 15 ml

En lätt och lyxig ögonkräm för det känsliga området runt ögat. Berikad med organiskt blomvatten och vitaminer - stramar upp kollagen fibernätet och stramar ut fina linjer och rynkor. Samtidigt som mörka ringar under ögonen minskar. Konturen kring dina ögon blir fastare, ser yngre ut och fina linjer jämnas ut.

Används morgon och kväll på väl rengjord hud kring ögonen.

Caviar extrakt - verkar återfuktande, förser huden med mineraler, återskapar och skyddar virtues. Caviaren kommer från obefruktad stör rom. Störfisken Acipenser Baerii odlas i Frankrike och ger förstklassig fransk Caviar. Odlingen är certifierad och tar hänsyn till miljön. Liksom alla ägg är Caviar rik på näringsämnen så som proteiner, mineraler, vitaminer, lipider och fleromättade fettsyror.

Collagen Synthesis-Stimulating Peptide - är en liten peptid som imiterar kroppens sätt att producera collagen. Uppkomsten av rynkor minimeras samtidigt som den verkar uppstramande och mjukgörande.

Resveratrol - har antioxidantisk egenskaper och skyddar cellerna mot fria radikaler och yttre påverkan. In vitro tester har också påvisat att Resveratrol har anti-inflammatoriska egenskaper och ljusar upp åldersfläckar.

Bisabolol - är en naturlig aktiv ingrediens känd för att vara anti-inflammatorisk, skyddar och lugnar huden. Bisabolol kan även bidra till att minska UV-erytem och sägs skydda huden från effekter av daglig stress. Ämnet hittas i många växter och har använts i traditionell medicin i århundranden.

Rek fsg pris 1 299 kr.

Logga in här för att beställa >>>Caviar of Switzerland

Tillbaka

right