Populära produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Nya Long Lash

Nya Long Lash är berikad med fler verksamma peptider som som gör att fransarna blir vackra, täta, kraftiga och framförallt att som upplevs friska och längre än tidigare.
2017-10-22

NYHET! RICH Volumising Texture Shake

Flytande texturspray som ger optimalt med volym och textur till håret.
2017-10-10

Aura Allure Spray-Tanning Maskin

Elegant, tyst men kraftfull spray-tanning maskin från Aura. En fantastisk maskin som...
2016-05-23

Kortbetalning

Nu erbjuder vi kortbetalning i kassan...
2016-03-16

NYHET! RICH Hair Care

Känslan av lyxigt hår, varje dag....
2016-02-09

Blinc Shadow Fusion Palette

- 9 förmåner i 1 produkt
2015-01-26

Blinc Black Lash Primer

- För ett riktigt svart slutresultat
2014-12-01

RICH Volumising Texture Shake

Flytande texturspray som ger optimalt med volym och textur till håret.
0000-00-00

Det hela började med....EN BLEK BRUDS DRÖM.

År 2003 förberedde Göteborgskan Eva Ulin sitt bröllop. Inför den stora dagen ville Eva att hennes naturligt bleka hy skulle utstråla sundhet och bli snyggt gyllenbrun - en perfekt kontrast till den vita brudklänningen!

–Jag testade säkert tjugo olika varianter av brun-utan-sol produkter. Jag blev gul, orange, fläckig, randig, luktade illa. Till slut köpte jag ett klippkort på solariet. Och brände mig. Dessutom kändes det ofräscht, man luktade illa efteråt och i dag vet vi ju dessutom att solariebruk är förknippat med allvarliga hälsorisker.

Smekmånaden var bokad till bröllopsresan iväg på en fem veckors smekmånad på Bali. Det var där som idén till TanCan föddes, en tidig morgon utanför parets bungalow på stranden.

–Jag ville ha ett hälsosamt alternativ, utan en massa tillsatser. Och en enkel applicering. Jag kom in på tanken med sprejflaska. Det vore ju fantastiskt om man kunde ha som en flaska hårsprej och spreja sig brun med. Smidigt och enkelt!

Eva presenterade sin idé för olika tillverkare och laboratorier - och fick napp. Tillsammans med ett svenskt laboratorium tog hon fram den allra första svenska solduschen för hemmabruk. En aerosoltillverkare testfyllde några flaskor, som Eva Ulin delade ut bland vänner och bekanta. Den spontana reaktionen var det som fortfarande gör TanCan så speciell: ’ oj vilken fin färg!’ ’ det ser ju faktiskt äkta ut!’ Nu har tretton år gått sedan den första lanseringen. Serien består idag av sju produkter. Vid sidan av konceptet har även dess ägarinna utvecklats.

–När jag skapade TanCan var jag 26 år och ville bli brun. Nu är jag 40 år och vill ta ett större ansvar. Jag tänker på alla de unga som pressar i solarierna eller bränner sig på semestern för att få färg. TanCan är ett hälsosamt alternativ till både solen och solarierna och det hoppas jag att fler ska upptäcka!

Eva Ulin, vd och grundare av TanCan

right