Produkter   » Blinc - allt för ögonen » Produkt

Blinc Eyeliner - Liquid Pen

Blinc Eyeliner - Liquid Pen

Blinc Liquid Eyeliner Pen

Mer information: Blinc Broschyr

 


GLIDE IT ON...SLIDE IT OFF!

Nyhet! Blinc Eyeliner i smidig filtpenna. 

Den ursprungliga Blinc Eyeliner bildar ett vattenresistent lager av färg som erbjuder en fantastisk hållbarhet. Blinc Eyeliner kan varken smeta eller fälla ifrån sig partiklar, även om du skulle gråta eller gnugga ögonen. Blinc Liquid Eyeliner erbjuder samma fina egenskaper som traditionelle Blinc Eyeliner men nu som filtpenna.

Blinc Liquid Eyeliner appliceras enkelt med hjälp av en filtpenna som gör att linjen kan målas på enkelt och smidigt med en säker precision och extrem noggrannhet, även om man är lite darrig på handen. Du kan enkelt forma din eyeliner precis som du önskar, en tunn klassisk linje eller en mer dramatisk utseende. 

• Enkel applicering med filtpenna
• Vattenresistent eyeliner som håller hela dagen
• Garanterat smetfri, fäller inga partiklar
• Perfekt för kontaktlinsbärare och känsliga ögon
• Avlägsnas med ljummet vatten och lätt fingertryck

 

Användning: 

Börja invid fransroten vid näsan och måla en tunn linje utåt tinningen. Följ din ögonfransrad och måla så nära fransraden som möjligt. För en mer dramatisk effekt applicera eyelinern i en kraftigare böj och applicera även eyelinern längs med undrefransraden.
Avlägsnas enkelt med ljummet vatten.

 

 

Kan alla använda Blinc Liquid Eyeliner?

Blinc Liquid Eyeliner passar till alla personer även de med känsliga ögon, kontaktlinsbärare samt personer med ett aktivt liv där hållbarhet och enkel borttagning är viktigt. Eyelinern håller oavsett vilka aktiviteter du utsätter den för. En hektisk arbetsdag, ett tufft träningspass och till och med en sen middag är inga problem för Blinc Liquid Eyeliner. Blinc Liquid Eyeliner kommer se precis likadan ut som när du applicerade på den på morgonen.

Hur avlägsnas Blinc Liquid Eyeliner?

Borttagningen är enkel och skonsam, endast ljummet vatten och lätt fingertryck behövs för att färgen enkelt ska rulla av ögonlocket. Blinc Eyeliner tränger inte in i huden, och lämnar inte efter färgrester eller tvättbjörnsögon. Huden blir helt fri från eyeliner endast med ljummet vatten, ingen makeup remover behöver användas.

Blinc Eyeliner ger dig det bästa av två världar, det perfekta hållbara utseendet och en lätt och skonsam borttagning utan makeup remover!

 

Rek. pris: 289 kr

Finns i färgen svart.

Ingredients: Water, Ammonium Acrylates Copolymer, Carbon Black (CI 77266), Propylene Glycol, Laureth- 21,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol, Ethylparaben, Disodium EDTA.Tillbaka

right