Produkter   » Blinc - allt för ögonen » Produkt

Blinc Electric - Micro Trimmer

Blinc Electric - Micro Trimmer

Micro trimmer

Mer information: Blinc Broschyr
INSTRUKTIONER MICRO TRIMMER

THE POWER OF PRECISION

Blinc Micro Trimmer, avlägsnar snabbt, enkelt och säkert oönskat hår. Den nätta formen är speciellt utformad för att trimma ögonbrynen men tar också bort oönskat hår i övriga delar av ansiktet. Blinc Micro trimmer är utformad med två olika längder så att du kan välja den längd som passar dig och dina ögonbryn bäst.


Gör så här:
Börja med att ta bort plasten från det bifogade batteriet. Dra av handtaget och ta bort batteriet. Sätt handtaget på sin plats.


Skjut knappen uppåt för att starta trimmern.


Trimma ögonbrynen från tinningen i riktningen mot näsan (mothårs), flytta sakta bladet längsmed ögonbrynet. Var lätt på handen och noga med att du inte trimmar för mycket av ögonbrynen första gången.
För att trimma bort allt hår mellan brynen och i brynets nederkant, ta bort plastdistansen och trimma mot huden.


Tänk på att skjuta ner knappen och stänga av trimmern när den inte används. När batteriet som medföljer är slut rekommenderar vi att du byter till ett uppladdningsbart batteri, för att spara pengar och vår miljö.


Rengör trimmen genom att hålla in knappen på sidan av trimmen och avlägsna skyddshöljet. Ta bort hårstråna genom att använda en handduk eller borsta ur håren. Trimmen får inte sköljas i vatten! Sätt därefter tillbaka skyddshöljet och skyddshatten.


OBS! Om du upplever obehag sluta använda produkten och uppsök läkare. Får endast användas för utvärtes bruk, vi rekommenderar ej att trimmen används för intimrakning. Trimmen får inte användas i vatten.


Rek.pris 299 kr

 


Tips!

För att få hjälp med att trimma och skapa en vacker ögonbrynsform som passar ditt ansikte rekommenderar vi Christian Eyebrow Stencil. Läs mer om produkten här >.


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
Stenciler som ger en vacker ögonbrynsform.

Tillbaka

right