Produkter   » Christian Faye » Produkt

Christian Faye Duo Natural Brunskugga

Christian Faye Duo Natural Brunskugga

Deep Blonde

Christian Faye Eyebrow Makeup Duo, är ett vattenfast ögonbryns puder med två färgnyanser som appliceras med borste och mall/schablon. Pudret fäster både på hud och hår och resultatet blir en vacker och naturlig form av ögonbrynet. Det hållfasta pudret tål både träning och en dag i regnet utan att rinna eller försvinna, samtidigt som det enkelt avlägsnas med makeup remover. Christian är en mycket omtyckt produkt och funktionen med att använda mallar vid formning av ögonbrynen är omtalade i Oprah Winfreys show. 

Pudret kan även användas av alla som önskar vackert välformade ögonbryn. Passar även till personer som saknar ögonbryn.

Användning: Välj mallen som passar ansiktsformen och ögonbrynet bäst. Placera mallen mot ögonbrynet och passa in ögonbrynet. Pudra därefter i mallen, börja med lite puder och applicera mer efter behov. Avlägsna mallen och ta bort överflödigt puder med en tops. Ögonen ramas in och du får en pigg och fräsch blick. Tvätta av mallen och upprepa för nästa ögonbryn.

Finns i färgerna:

 Deep Blonde - TAN/DARK BROWN - För blont till mellan blont hår

 Brown - BROWN - För mellanblont till brunt hår

 Medium Brown - IRID BROWN/BROWN - För mörkbrunt till svart hår

 Dark Brown - IRID BROWN/DARK BROWN - För mörkbrunt till svart hår

Rek. Pris 429 kr

Inci: Talc, Kaolin, Zinc Stearate, Aqua, Mica, Caprylic/ Caprylic Triglyceride, Polisorbate 20, Paraffin oil, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Lanolin Alcohol, Laureth - 4, C.I. 77499. May contain: Titanium Dioxide, Aluminium Oxide, C.I. 77491, C.I. 77492, C.I. 77711.Brown

Medium Brown

Dark Brown

Tillbaka

right