BLINC

Klinisk testad ögonmakeup som passar personer med känsliga ögon, kontaktlinsbärare, aktiva personer eller för dem som lever i ett fuktigt klimat. Produkterna är utvecklade för att hålla genom en lång och tuff dag men är samtidigt skonsamma och lätta att avlägsna. De är så skonsamma att även de personer som normalt inte kan ha en mascara pga av allergier faktiskt kan använda Blincs mascaror.                              

Världens första "tub"-mascara.

Blinc intrudcerade för 15 årsedan världens första "tub"-mascara. Vid applicering bildas små tuber kring ögonfransarna som ger längd och definition till fransarna. De sitter på plats hela dagen utan att fälla eller flaga och avlägsnas enkelt med ljummet vatten och lätt fingertryck. Skonsamma även för de med känsliga ögon, allergiker och kontaktlinsbärare. .                              

Världens första "avrullningsbara"-eyeliner. 

Med samma unika teknik som mascaran har Blinc även tagit fram en avrullningsbar eyeliner. Den innehåller inte kosmetisk färg och tränger därför inte ner i huden utan lägger sig ovanpå huden. Den kan inte fälla eller kleta under dagen men avlägsnas enkelt när du själv önskar med hjälp av ljummet vatten och en bomullspad.                              

Världens tunnaste eyeliner.

Men en pensel så tunn som 0,00876 mm har Blinc världens tunnaste eyeliner pensel. Optimal när du önskar en tunn och fin linje eller för att skapa en illusion av en tätare fransrad genom att applicera små prickar mellan fransarna. Blinc fortsätter att utveckla bra ögonkosmetik med funktioner som är svåra att leva utan.                              


Bli BLINC Återförsäljare
Vill du också erbjuda dina kunder marknadens bästa mascara, eyeliner och ögonbrynsmousse? Välkomna att kontakta oss så hjälper vi dig att starta igång din verksamhet. 

Besök oss:
Evince Cosmetics AB
E A Rosengrensgata 7
421 31 Västra Frölunda


Ring oss:
+46 (0) 31 688 800
 
 


Skicka ett mail:
[email protected]        
 
 
 
 


Följ oss:
Instagram