BLINC

Klinisk testad ögonmakeup som passar personer med känsliga ögon, kontaktlinsbärare, aktiva personer eller för dem som lever i ett fuktigt klimat. Produkterna är utvecklade för att hålla genom en lång och tuff dag men är samtidigt skonsamma och lätta att avlägsna. De är så skonsamma att även de personer som normalt inte kan ha en mascara pga av allergier faktiskt kan använda Blincs mascaror.

Världens första "tub"-mascara.

Blinc intrudcerade för 15 årsedan världens första "tub"-mascara. Vid applicering bildas små tuber kring ögonfransarna som ger längd och definition till fransarna. De sitter på plats hela dagen utan att fälla eller flaga och avlägsnas enkelt med ljummet vatten och lätt fingertryck. Skonsamma även för de med känsliga ögon, allergiker och kontaktlinsbärare.

Världens första "avrullningsbara"-eyeliner.

Med samma unika teknik som mascaran har Blinc även tagit fram en avrullningsbar eyeliner. Den innehåller inte kosmetisk färg och tränger därför inte ner i huden utan lägger sig ovanpå huden. Den kan inte fälla eller kleta under dagen men avlägsnas enkelt när du själv önskar med hjälp av ljummet vatten och en bomullspad.

Världens tunnaste eyeliner.

Men en pensel så tunn som 0,00876 mm har Blinc världens tunnaste eyeliner pensel. Optimal när du önskar en tunn och fin linje eller för att skapa en illusion av en tätare fransrad genom att applicera små prickar mellan fransarna.

Blinc fortsätter att utveckla bra ögonkosmetik med funktioner som är svåra att leva utan.


Så tycker våra kunder:

Underbar produkt! Efter varma sommardagar till regniga höst och vinterdagar så sitter detta lika fint som när jag först lägger på det. Jag jobbar mycket nätter och jag har alltid haft problem med att eyeliner och mascara lägger sig under ögat. Denna gör det inte. Dessutom är den jättesnäll mot ögonen.

- Helena


Perfekt för den känsliga Har använt och köpt Blinc i mer än 3 år och tänker inte byta till något annat. Jag har aldrig kunnat ha mascara i en hel dag, det bästa är att den tål rätt vatten men sen när man ska tvätta av mascaran använder du ljummet vatten och gnuggar med fingrarna över fransarna.Eftersom det bildas ett lager ”tub” runt fransarna så var noga att inte sminka över fransarna innan du målar.

- Carla

Bästa någonsin Cyklade i ösregn till och från universitetet två gånger på samma dag, trots det satt det en perfekt vingad eyeliner på ögonlocken när jag skulle tvätta bort sminket på kvällen. Det här är lätt ett av mina bästa köp.

- Petra


Bli Blinc Återförsäljare

Vill du också erbjuda dina kunder en av marknadens bästa mascara, eyeliner eller ögonbrynsmousser?

Välkomna att kontakta oss så hjälper vi dig att starta igång din verksamhet.

Evince Cosmetics

E A Rosengrensgata 7
421 31 Västra Frölunda

Ring oss

+46 (0) 31 688 800

Sociala Medier

Facebook
Instagram