TANCAN - SVENSK BRUN-UTAN-SOL

Redan 2004 tog grundaren Eva Ulin fram Sveriges första brun-utan-soldusch för hemmabruk - TANCAN. Produkten blev en succé och än idag är TanCan Bronze den absoluta bästsäljaren bland brun-utan-solprodukterna. Idag består sortimentet av 10 produkter för konsument och ett helt komplett utbud av produkter, maskiner och utbildningar för salongsbehandlingar.

Noga utvalda ingredienser gör produkterna unika

I TanCan är endast det bästa gott nog. Vi har med omsorg valt ut de bästa råvarorna för att produkten och slutresultatet skall bli så bra som möjligt. När det gäller brun-utan-sol är ingredienserna A och O. Bra råvaror och äkta innehåll ger en vacker och långvarigt solkysst hudton. 

DHA & Erytrhrulose

Med en unik kombination av DHA och Erythrulose ger TanCan en djup gyllenbrun hudton utan risk för att bli orange!

Aloe Vera & Vitt te

För optimal återfuktning innehåller alla våra produkter äkta Aloe Vera, Vitt te hjälper till att sprida färgen jämnt över huden för ett fläckfritt resultat.

Vitamin A & E

Vitamin A & E är kraftiga antioxidanter som motverkar fria radikaler och på så vis skyddar huden mot yttre påfrestningar.


Så tycker våra kunder:

Använt denna i flera år, är superbra och nästintill perfekt resultat varje gång. Supernöjd!

- Elin

efter att ha provat ALLT inom brun-utan-sol så kan jag bara säga att TANCANs produkter är utan tvekan de bästa! Så fin färg som sitter kvar länge :-) Tack!"

- Maja

bästa sprayen :D blir glad att vara brun och fin året om :) funkar på torr och hemsk hy :D

- Lalle


Bli TanCan Återförsäljare

Vill du också erbjuda dina kunder marknadens bästa brun-utan-sol sortiment? Välkomna att kontakta oss så hjälper vi dig att starta igång din verksamhet.

Evince Cosmetics

E A Rosengrensgata 7
421 31 Västra Frölunda

Ring oss

+46 (0) 31 688 800

Sociala Medier

Facebook
Instagram