TANCAN - SVENSK BRUN-UTAN-SOL

Redan 2004 tog grundaren Eva Ulin fram Sveriges första brun-utan-soldusch för hemmabruk - TANCAN.  Produkten blev en succé och än idag är TanCan Bronze bästsäljaren bland sortimentets 10 artiklar. Förutom produkterna till konsument finns också ett helt komplett utbud av produkter, maskiner och utbildningar för salongsbehandlingar.                              

Noga utvalda ingredienser gör produkterna unika               

För TanCan är endast det bästa gott nog. Vi har med omsorg valt ut de bästa råvarorna för att  produkten och slutresultatet skall bli så bra som möjligt. När det gäller brun-utan-sol är ingredienserna A och O. Bra råvaror och äkta innehåll ger en vacker och långvarigt solkysst hudton.  

DHA & Erythrulose
Med en unik kombination av DHA och Erythrulose ger TanCan en djup gyllenbrun hudton utan risk för att bli orange!


Aloe Vera & Vitt te
För  optimal återfuktning innehåller alla våra produkter  äkta Aloe Vera,  Vitt te hjälper till att sprida färgen jämnt över huden  för ett  fläckfritt resultat.


Vitamin A & E
Vitamin A & E är kraftiga antioxidanter som motverkar fria radikaler och på så vis skyddar huden mot yttre påfrestningar.


Bli TanCan Återförsäljare
Vill du också erbjuda dina kunder marknadens bästa brun-utan-sol sortiment? Välkomna att kontakta oss så hjälper vi dig att starta igång din verksamhet. 

Besök oss:
Evince Cosmetics AB
E A Rosengrensgata 7
421 31 Västra Frölunda


Ring oss:
+46 (0) 31 688 800
 
 


Skicka ett mail:
[email protected]        
 
 
 
 


Följ oss:
Instagram