CHRISTIAN FAYE - ÖGONBRYNSMAKEUP

Produkterna från Christian Faye erbjuder semi permanent ögonmakeup. Makeup som sitter på plats hela dagen utan att gnuggas bort eller suddas ut och enkelt avlägsnas med makeup remover. Bästsäljaren Eyebrow Makeup Kit innehåller schabloner som underlättar skapandet av de perfekta ögonbrynen. På bara några sekunder har du skapat välformade och lika bryn som sitter hela dagen.

Semi permanent

Pudret har en unik formula som gör att de sitter på plats hela dagen men enkelt avlägsnas med makeup remover. Ögonbrynen är alltid med! 

Schabloner

Tack vare de naturligt formade schablonerna blir appliceringen av pudret enkelt. Snabbt skapar du två identiska bryn efter din favoritform.

3D bryn

Pudret lägger sig både på hud och hår och skapar på så sätt en 3D effekt. Täcker även över ärr och där hår helt saknas.


Så tycker våra kunder:

Mycket mycket bra!

Provat det mesta inom detta, allehanda pennor i varierande prisklasser, andra brynpuder men detta är bara suveränt! Har fet hy och det sitter hela dagen utan problem. Använder den även som liner med en bra borste, kan inte bli mer nöjd förutom att jag vill ha fler färger. Har black och charcoal. KÖP!

- nöjd

Toppenprodukt!!

Denna produkten är värd vartenda öre. Lätt att applicera på och få perfekt passform till ögonbrynen.Finns tre olika mallar beroende på smaksak. Har fått många komplimanger för mina ögonbryn sedan jag började använda denna produkten!

- Anna

Sitter bra och räcker en evighet

Grymt nöjd med denna produkt! Jag får fina jämna ögonbryn med riktigt snygg form hur enkelt och snabbt som helst. Färgen sitter hela dagen och den är extremt dryg!

- Lotta


Bli Christian Faye Återförsäljare

Vill du också erbjuda dina kunder ett fantastisk semi-permanent ögonbrynspuder? Välkomna att kontakta oss så hjälper vi dig att starta igång din verksamhet.

Evince Cosmetics

E A Rosengrensgata 7
421 31 Västra Frölunda

Ring oss

+46 (0) 31 688 800

Sociala Medier

Facebook
Instagram