DAYDREAM - SOVMASKER FÖR EN OSTÖRD SÖMN

Underbara sovmasker från daydream ger ett totalt mörker och bjuder in till en stunds ostörd sömn när helst du önskar. Utformade i en mängd olika färger och varianter finns det en sovmask som passar alla, neutrala, fräcka, exklusiva eller sovmasker med hudvårdande egenskaper som Aloe Vera & Vitamin E eller Retinol & Ceramide. Välj den varianten som passar dig bäst.

Patenterad

De patenterade skumgummikuddarna förhindrar ljusinsläpp och ger ett totalt mörker när helst du behöver en avkopplande stund. 

Kylmask

Kylmask som tillbehör är perfekt för trötta ögon eller vid huvudvärk. Lägg kylmasken i kylskåpet några timmar och använd sedan i sovmasken, för svalkande effekt.

Retinol & Ceramide

Några av sovmaskerna är utformade med nanoteknik och erbjuder utsöndring av hudvårdande ämnen direkt i huden. Sovmask + hudvård i ett.


Så tycker våra kunder:

Härlig sovmask!
Så fin sovmask som underlättar att sova på dagen eftersom jag jobbar natt. Älskar att den har så fint blommigt mönster.

- Natalie

Sambon vill ha en lampa tänd och jag vill ha det kolsvart. Hittade den här sovmasken och det var verkligen räddaren i nöden.

- Sofi

Sovmasken med ugglor är så söt! Kan verkligen rekommendera den :-)

- Jonna


Bli Daydream Återförsäljare

Vill du också erbjuda dina kunder underbara sovmasker från Daydream i hög kvalitet? Välkomna att kontakta oss så hjälper vi dig att starta igång din verksamhet.

Evince Cosmetics

E A Rosengrensgata 7
421 31 Västra Frölunda

Ring oss

+46 (0) 31 688 800

Sociala Medier

Facebook
Instagram